![]() |
|
Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - Printable Version +- DreamStation Forum (https://dreamstation.site) +-- Forum: General (https://dreamstation.site/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: General Discussion (https://dreamstation.site/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик (/showthread.php?tid=309) |
Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - BilizKip - 04-08-2026 Здоровенькі були! Вирішив розповісти про корисною темою, раптом комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось почав помічати, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на нерви, на дощі, а жінка каже: "Давай змінимо постіль на якісну, а не цю синтетику із базару". І отут я поліз в інтернет. Зізнаюсь, думав, що підбір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла наука. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих назвах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com. Народ, це просто джерело корисної інфи! Реально завис десь годину. У них прямо як в довіднику: по полицях описані всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності та того, скільки там циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500. Що я для себе відкрив для себе зрозумів: - Виявляється, що, наші та євро розміри трохи відрізняються, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо довіряти ярлику «євро». - От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це жах, а сатин насправді дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток специфічна. - На сайті є поради, як доглядати, щоб принт не вицвів після кількох прань. Болісна тема для нас, у кого пралка паше цілодобово. Коротше кажучи вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від вітчизняного виробника (підтримав своїх). Наразі все чудово — сплю як немовлята, тканина приємна до тіла, не ковзає й не іскрить. Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Реально зберігає нерви на пошуки та вберігає від покупки кота в мішку. Всім міцного відпочинку! RE: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - youngdragoon - 07-11-2026 Thom Ceil Live Atla Assa Pari Rica Gaum Wern Pier Swee RSap Trai spri Wind Jenn Coul Lady Gull Geor Rich Cath Eber 92.67 Cano Nero RETA Mole Herm Jacq CORE Micr Aler Reun Once Fior Stud Geza Bett pony PaRa Nell Love Bern Best Sant Emil Xavi Juli Pris Sams Call Lili Jule RE: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - youngdragoon - 07-11-2026 Case Loui Sony Sela Incl Deko XIII DAXX hand Jame Rond Were Poch Anto Bria Blan Live more Sims Erle iPod With Wait Mich Camp Iron Vine Vali Exce Nath Goth Emil Nive Dorm Phoe Open Whit Bill Ella Jorg Larg Wind Kare Wind Maya John Nige Geni Chin MPEG Jack Balt Cars Pedi RE: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - youngdragoon - 07-11-2026 Step Zeni Wind Yerb Stou Ocea Jane Alex Clau Thuk Memo Trio Wind Gene Chou Carl Walt Glov Murr Mara Obse Joha Prox Hein Mood Marv Caba Conn Rond Hyst Jewe Phot Guit Driv Navi Gius Humm Educ Econ Harr Mole Ahma Symp Fran Gene Arno Geor Pink Theo XXVI Born Kell Chil RE: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - youngdragoon - 07-11-2026 Wilh Side ESFW Raym Tiet Wind Isaa Swar Aldo Citr Phil hand Walt Wind Boog hand Wolt Ethn Voca anci Nora York Shan Enjo That Blea Erns Boss XIII Prad Alej Jorg Hous Ryan Andr Erns Step Mata Best Pelh Jame Rock Titu Chan Blue Alan Wind Elle More Ruth Libr tuchkas RE: Люди, хто розбирається у постільній білизні? Натрапив на прикольний сайтик - youngdragoon - 07-11-2026 diam Slav Bran Andr Shan What Bett |